Nya riktiga bilder av Google Pixel 3 XL

Google planerar att presentera sina nya mobiler under oktober månad. Det amerikanska företaget har ännu inte meddelat lanseringsdatum, men läckorna har redan gjort det. Och det är inte det enda, den mest kompletta modellen av Google Pixel 3, Pixel 3 XL, har sett i många läckor. Nu, nya riktiga bilder visar din design igen.

Vi ser knappast några skillnader. Framsidan kommer att ha det stora hacket och minimala ramar. Åtminstone i de övre och laterala områdena, eftersom vi i den nedre delen kunde se några fler ramar. Vi ser att en dubbelkamera för selfies är inrymd i hacket, liksom huvudhögtalaren. Skärmen är på och verkar ta upp en stor del av fronten.

En annan bild från samma källa visar baksidan av Pixel 3 XL med en design som liknar den tidigare generationen, Pixel 2 XL. Skillnaden är att hela ryggen kan ha en glasfinish, även om det i det nedre området ses som en slags struktur. Andra detaljer som avslöjar utformningen av Pixel 3 XL är den blanka glasytan, den har en mer uttalad krökning.

En kontinuerlig Pixel 3 XL med ett stort hack

Google Pixel 3 XL bak

Det konstiga är att samma källa redan läckt ut enheten för några dagar sedan. Detta inkluderade ett helt svart omslag och endast fronten uppskattades. ¿Varför skulle användaren som äger den Pixel visa den igen offentligt och även utan omslag?

Vi minns det Google Pixel 3 XL kan innehålla en enorm 6,7-tums panel med QHD + -upplösning. Inuti skulle vi hitta en Qualcomm Snapdragon 845-processor, tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB internt minne. Pixel 3 XL kommer också att innehålla ett format med en enda huvudlins, även om två i det främre området. Naturligtvis kommer den med Android 9 Pie från fabriken och nyheter i sin Pixel Launcher.

Via: MobileSyrup

Relaterade artiklar

Back to top button