Nya renderingar för Meizu 15, 15 Plus och 15 Lite, tillsammans med en antydan om tekniska specifikationer

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya renderingar för Meizu 15, 15 Plus och 15 Lite, tillsammans med en antydan om tekniska specifikationer

Fasen med att närma sig lanseringen av de nya fortsätter Meizu 15, en familj av smartphones som den kinesiska tillverkaren kommer att fira femtonårsjubileum med och kommer att försöka återlansera sig själv, efter ett något dämpat 2017. I själva verket har nyheterna hittills läckt ut på de nya smarttelefonerna – som borde vara tre, alltså 15, 15 Plus och 15 Lite – fortfarande kämpar för att konvergera, hamnar snarare för motsäga sig själva varandra. De senaste renderingarna verkar inte göra några undantag, men de kan ha försett oss med några intressant idé.

Ur estetisk synvinkel, det efterlängtade design gränslös det verkar inte vara så markerat som man skulle förvänta sig, även med närvaron av en osannolik fysisk nyckel/fingeravtrycksläsare främre, försvann nu även i den senaste M6S, till förmån för den laterala biometriska sensorn. Det är därför svårt att ge för mycket kredit åt dessa bilder, vilket bara skulle kunna vara det demonstrativ.

Källan är dock allt annat än opålitlig: vi talar om Android officiella webbplatssärskilt avsnittet om smartphones för företag.

Av denna anledning kan indikationerna på de tekniska specifikationerna som visas under de ovan nämnda bilderna ha mycket större vikt: för Meizu 15 och 15 Lite talar vi om visning från 5,5″, 4 GB RAM och 64/128 GB internminne. För 15 Plus-modellen istället, 6 GB RAM och 64/128 GB internminne. Alla tre skulle montera Android Nougat och skulle sakna NFC. Om allt detta bekräftas kommer vi att behöva fler brickor i framtiden för att slutföra pusslet.

Relaterade artiklar

Back to top button