Nya renderingar för Galaxy A5 (2018) och A7 (2018), men den senare kanske inte kommer i hela Europa

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya renderingar för Galaxy A5 (2018) och A7 (2018), men den senare kanske inte kommer i hela Europa

Läckorna som letar efter nyheter om nya Galaxy A5 (2018) och A7 (2018), som redan förekommit i många renderingar och stulna bilder, är veckor av fantastiskt arbete. Än idag missar vi inte läcka precis läckt, vilket bekymrar vissa nya bilder av Samsung-enheter och viss information om marknader marknadsföring.

De renderingar du hittar i galleriet visar oss utseendet på de nya smartphones i A-serien i 2018 års version insvept i genomskinliga fodral. De nya enheterna är utrustade med en stor display som upptar en stor del av frontytan och av den fingeravtrycksläsare på ryggen. Estetiken är inspirerad av Galaxy S8-serien, och man kan säga att vissheterna i detta avseende nu är granit trots att det fortfarande pratas om rykten.

När det gäller den interna hårdvaran talar de senaste nyheterna om ett praktiskt taget identiskt datablad för båda modellerna, som ser en SoC Exynos 7785, 4 GB av RAM, 32 GB utbyggbart internminne och Android 7.1.1 Nougat-system.

Även om det fortfarande inte finns någon information om det möjliga priser, å andra sidan finns det nyheter som rör marknadsföringsmarknaderna. Som redan har hänt under de senaste åren kunde Samsung faktiskt lansera den nya A7 (2018) bara i vissa europeiska marknader och inte över hela kontinenten. De möjliga målen för tillfället verkar ensamma Tyskland, Polen Och Rysslandmen en utvidgning till andra länder under de följande månaderna är inte utesluten.

Inga begränsningar, dock när det gäller Galaxy A5 (2018), som därför bör vara flaggskeppsmodell för medelhöga intervallet på den gamla kontinenten. Nu återstår bara att vänta på den officiella presentationen som kan komma att ske redan nästa år.

Relaterade artiklar

Back to top button