Nya Redmi Band är nu officiellt och sticker ut främst för sitt låga pris –

Efter flera rykten är företagets första bärbara nu 100% officiellt Redmi som har presenterats på “Mi Fan Festival” och nu vet du hur Redmi-band.

Och som med dina smartphones, kommer detta smarta armband att locka allas uppmärksamhet främst på grund av det låga priset, men erbjuder ganska intressanta funktioner.

Först och främst måste det klargöras att detta armband Det är INTE Xiaomi Mi Band 5, eftersom Redmi Band är något mer grundläggande. Faktum är att den har en 1,08-tums färg- och pekskärm, utan att veta om den är OLED eller inte.

Att döma av bilderna kan vi se att den har samma system som Xiaomis Mi Band 4, så vi antar att omslagen kan anpassas. Naturligtvis är dess främre design rakare och mer vinklad.

Bland dess funktioner har vi möjligheten att räkna våra steg, mäta sömnkvaliteten, övervaka vår aktivitet och vår hjärtfrekvens tack vare en inbyggd sensor.

Dess batteri lovar en autonomi för 14 dagar ungefär, så det kan vara mindre än Mi Band 4 om vi går för att jämföra det. Dess remmar är INTE utbytbara, men kan laddas med en USB-port inbyggd i enheten, så att vi undviker att ansluta den till sin egen laddare.

Redmi Band kommer att prissättas till 95 yuan i sitt hemland Kina, vilket i utbyte skulle vara 11 591 CLP, så om det skulle bli tillgängligt i Chile (dess globala version är ännu inte bekräftad) är det troligt att priset kommer att vara från CLP $ 19,990.

Via gratis Android

Relaterade artiklar

Back to top button