nya Pixar-shorts finns redan på Disney Plus –

Toy Story, The Incredibles eller Recent Soul på Pixar Popcorn

Pixar har publicerat en ny samling mycket ovanliga kortfilmer på Disney Plus eftersom de skapades medan hela personalen arbetade hemifrån. Idén till dessa små produktioner kom till i april, då de första stora restriktionerna måste göras på grund av covid-19.

Det var Andy Bell vilket uppmuntrade alla dess animatörer att skapa så mycket som möjligt kortfilmer som möjlig av de mest populära Pixar-serien … Så här föddes Popcorn Pixar.

Det var dock ingen lätt uppgift, för som Maureen Giblin beskriver för Polygon, hade animatörerna bara ett par månader, vilket innebar att de var tvungna att ändra den vanliga dynamiken i arbetet. Där till exempel dessa fikapauser kan förebåda slutet på en berättelse när idéer kommer som förändrar berättelsen.

Dock trots att det var nödvändigt börja direkt med animation att behöva dra fördel av de redan existerande uppsättningarna och elementen, och utan möjligheten att spela in nya dialoger (därav de flesta av dem är en serie av åtgärder som knappt byter ord), är det inget fel på resultatet.

Det är sant att en del av berättelserna tappar konsistens jämfört med andra kortfilmer utgivna av företaget, men för att inte ens ha en tidigare byggtavla eller något liknande är den som tror att de kan göra det bättre än att försöka.

Topp 10 Pixar Popcorn Shorts

Listan över Pixar Popcorn-shorts består av 10 produktioner där du kan se karaktärer från mytiska franchiseserier som Toy Story, Cars, Finding Nemo, The Incredibles eller senare filmer som Coco eller Soul. Dessa 10 Pixar Popcorn shorts.

Till gymmet och vidare

I denna första kortfilm är Buzz Lightyear huvudpersonen. Den berömda Toy Story-karaktären kommer att fungera som en aerob observatör och försöka behålla Bonnies andra leksaker för att hänga med honom.

Parkering “nada lelo”

På parkeringsplatsen “nada lolo” kommer hjältarna i “Cars” att hålla en vänskaplig tävling där de måste visa sina färdigheter genom att parkera parallellt. Vilken tror du kommer göra det bäst?

Dory hittar

Ett av Dorys personlighetsdrag som var uppenbart för alla som såg Hitta Nemo var utan tvekan hennes förmåga att snabbt glömma vad hon gjorde. Det finns saker med den här shortsen som inte förändras, men det är väl värt det att se honom ha en fantastisk tid med några av prydnadssakerna han hittar på havets botten. Även om kortfilmen senare inte längre är en av dem som fanns kvar i minnet.

Stadens själ

Det finns många underbara saker i min själ, men en av dem är utan tvekan att handlingen utspelar sig i New York. Stadslagret är en sekvens av bilder och ljud av en populär stad som de säger aldrig sover och som många känner som sin egen, tack vare alla filmer som filmats på dess gator.

Uppstoppade leksaker med anka och kanin: Kärlek

I den senaste Toy Story-filmen var det ett par karaktärer som snabbt hittade en plats i publikens hjärtan: Ducky och Bunny. Dessa två gosedjur, kombinerade till en av karnevalens attraktioner, utmanas nu att anta att barn kan älska den ena mer än den andra. Vem blir det?

Hemmadag … i stil med det otroliga

The Incredibles är, som namnet antyder, en otrolig familj. Så om du har förmågor, hur mycket du än försöker undvika dem, kommer du att använda dem även i vardagliga sysslor. Så kom och se hur det är att göra dina läxor superstil.

En dag i de dödas liv

Coco är inte en så sorglig film eftersom vissa fortfarande är fast beslutna att katalogisera den, men det är ett mirakel av en film där man värdesätter mycket i livet och vikten som länder som Mexiko lägger på de döda. I detta korta visar Pixar hur en typisk dag i livet efter detta är.

Uppstoppad anka och kanin: tre huvuden

Vi upprepar med Ducky and Bunny, en ny situation för detta par av två, som visar vad vi nämnde tidigare: att de gjorde ett starkt intryck på publiken, och tack vare sina personliga egenskaper kan de spela mycket i den här typen av produktion . …

Dansar med maskinerna

Dancing with the Cars, en annan kortfilm där Radiator Springs grannar visar upp sina danskunskaper på Flo’s Café. Ett spektakel av timing, hjul och svängar i takt med musiken.

Mums mums kakor

Till slut återgår Parr till handling. Men den här gången behöver de inte rädda världen, utan se vem som kan äta den sista kakan en av de där nätterna när du vaknar och behöver bita något.

Nya strömmar för framtida innehåll

Det mest intressanta med alla dessa kortfilmer kommer att vara på lektionerna. det är vad Pixar, dess animatörer och andra har uppnått under månaderna. För tanken är att fortsätta släppa mer av den här typen av innehåll för att fortsätta mata Disney Plus.

Så om de nya shortsen i slutändan blir väl mottagna blir det mycket mer innehåll med alla dessa karaktärer, som i de flesta fall kan förmedla något speciellt till oss.

Glöm inte att för oss som älskar kreativa utmaningar är det alltid berikande att kunna se vilken Pixar-animation som helst. Så långt som det hamnar kort på hans bästa shorts. Men man kan inte alltid vara på en enastående nivå, och det är bättre att upprätthålla konsekvens och ett minimum än att inte göra någonting.

De med Ducky och Bunny borde se dem ja eller ja men du kan meddela oss vilka som var dina favoriter om du vågar.

Relaterade artiklar

Back to top button