Nya påstådda bilder av Xiaomi Mi MIX 2S: skåran ska inte finnas där (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya påstådda bilder av Xiaomi Mi MIX 2S: skåran ska inte finnas där (foto)

Xiaomi Mi MIX 2S kommer att presenteras, som meddelats av det kinesiska företaget självt, den 27 mars och det finns fortfarande en del om dess design frågande öppna. De bilder som vi rapporterar idag bör åtminstone klargöra placera Fram kamera.

Som du kan se från Innan foto i galleriet, nästa Xiaomi-enhet bör inte presentera någon form av hack: Trots de riktigt tunna kanterna bör den integrera den främre kameran i det centrala området av kanten sämre, som är något mer utsträckt än den övre. I andra bild, istället ser vi att den körs med det klassiska gränssnittet MIUI.

Denna sista information står i motsats till den senaste bilden som vi rapporterade, där vi såg den dubbla bakre kameran placerad vertikalt: vi har inte tillräckligt med information för att säga vilken som är den korrekta.

Den sista bilden som vi föreslår i Galleri är förmodligen den första klick erhålls med Xiaomi Mi MIX 2S med egenskapen vattenstämpel nedre vänstra.

Vi upprepar att informationen som rapporteras inte är officiell, så ta den med försiktighet.

Relaterade artiklar

Back to top button