Nya påstådda bilder av Moto G6 och G6 Plus: välkomna bekräftelser på deras design (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya påstådda bilder av Moto G6 och G6 Plus: välkomna bekräftelser på deras design (foton)

Lite mer än en dag efter deras officiella presentation ger vi dig nya påstådda bilder av den kommande Moto G6 e Moto G6 Plussom bekräftar vad vi har sett i de relativa bilderna som läckt tidigare: nästa Motorola-enheter kan kännetecknas av en mjukare design Och mindre ramar än vad som hände med de tidigare modellerna i serien.

Dagens bilder, som du kan se i Gallerikommer från Olixar, ett företag som producerar hus och skärmskyddsfilmer: vi kan se en Moto G6 (eller Play-varianten?) i färgläggning vit sedd från olika vinklar och en Moto G6 Plus, i färgläggning Svart. Dessutom har vi möjlighet att observera en bild också verklig för båda enheterna med filmen applicerad.

Vad vi kan härleda är en bekräftelse på vad vi redan har intuerat från rykte ovan: inget hack, sensor för Fingeravtryck plats tidigare vid sidan av mikrofon och bildförhållande skärm 18:9.

Vi upprepar den icke-officiella karaktären hos den rapporterade informationen, därför överväg den (en liten stund) med vederbörlig försiktighet. Vi ger dig en tid vid presentationen av i morgonunder vilken vi kunde se, förutom de två enheter vi har pratat om, även Play-varianten och den nya Moto E5.

Relaterade artiklar

Back to top button