Nya (och lovande) detaljer om Galaxy Note 9: du kommer att ha batteriet du hoppas på och den vanliga soliditeten

Bara igår rapporterade vi formaliseringen av presentationsdatumet för nästa topp phablet från Samsung, och idag återvänder vi till ämnet eftersom de har dykt upp nya och relevanta detaljer på många av de tekniska specifikationerna för den kommande Galaxy Note 9.

Enligt vad som framkommit av Eldar Murtazinbör det sydkoreanska företagets nästa enhet uppfylla de förväntningar som allmänheten har angående batterikapacitetvilket skulle uppgå till 4 000 mAh och skulle kunna stödja en videouppspelning för 25 timmar i följd. Ur designsynpunkt bör det inte finnas några förvrängningar jämfört med vad föregångaren visade, om inte fingeravtryckssensorn som kommer att placeras under den bakre kameran.

När det gäller minne kommer Samsung sannolikt att presentera versioner från 6 GB av RAM e 128 GB internminne, 6GB / 128GB, 8GB / 256GB så långt som 8GB / 512GB. Förmodligen hittar vi detsamma Infinity display sett på Galaxy Note 8 och kanske en ny uppdaterad version av Alltid på display.

Dessutom skulle förbättringar och optimeringar också förväntas för den fotografiska sektorn och S Pen.

Den sista, men inte minst, nyheten gäller det faktum att Samsung kommer att sluta sälja Galaxy Note 8 när hans efterträdare presenteras. Valet skulle göras för undvika att straffa försäljningen av den nya enheten på grund av sänkningen av dess föregångare.

Observera att informationen som rapporteras inte kommer från officiella källor, för att bekräfta den måste du vänta på presentationen den 9 augusti.

Relaterade artiklar

Back to top button