Nya Motorola-smartphones kommer nästa månad, men här är den nya presidenten

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya Motorola-smartphones kommer nästa månad, men här är den nya presidenten

Det tog en utbyta av ledarskap för att låta oss ta reda på när de nya Motorola-enheterna kommer, som vi redan vet så mycket – riktigt mycket – om i månader redan. Nu har vi äntligen ett datum, och det är mycket närmare än väntat: nya märkesvaror smartphones Motorcykel kommer att anlända nästa månad.

Det amerikanska företaget har en ny president, Sergio Buniac, anställd hos Motorola i mer än 20 år. Den tidigare chefen för bolagets division förLatinamerika tar platsen för Aymar de Lencquesaingsom hade avgått som president i februari av personliga skäl.

Att nu säga vad den här sittomgången kommer att ge är inte lätt, men för tillfället kommer det förmodligen inte att komma så mycket nyheter. Som sagt i början, nästa blir en avgörande månad för företagets strategier, eftersom detta är tillfället att presentera nästa produkter. Misstänkt nummer ett är den nya Moto G6som kan komma i sina tre varianter dedikerade till det medel-låga utbudet av marknaden, men det finns andra överraskningar för de följande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button