Nya Motorola-smartphones dyker upp på dessa bilder: kommer de att ingå i Moto C2-sortimentet? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya Motorola-smartphones dyker upp på dessa bilder: kommer de att ingå i Moto C2-sortimentet? (Foto)

Efter presentationen av Moto G6 och Moto E5 och utvecklingen av vad som kommer att bli nästa Z3 Play, verkar Motorola inte vilja sluta och kan arbeta på en ny low-end eller medium-low-end enhet, varav vi lär dig existensen tack vare några bilder läckt på nätet.

Bilderna i fråga kan ses i vår Gallerikommer från en tweet av Roland Quandt, och representerar två Motorola-smarttelefoner i svart och guld. Förmodligen talar vi om två varianter av samma serie, som enligt Quandt skulle kunna kallas Moto C2, efterföljare till Moto C-serien, även om detta namn redan har använts för Lenovo C2.

Från bilderna kan vi förstå några detaljer relaterade till design och fysiska komponenter: för den första varianten ser vifrånvaro av fingeravtrycksläsaren, som den finns i den andra varianten i fronten (tredje bild i galleriet). För oss båda ser vi närvaron av en LED-blixt för både bakre och bakre kameror främreutöver hörlursuttag.

Bakgrunden för enheten i den andra bilden det är inte så betryggandeser vi den gröna roboten hälsar oss från någon bit av Nougat (Nougat på engelska).

Vi kan inte lägga till något annat än denna information, vi vet inte när Motorola har för avsikt att presentera denna enhet och på vilka marknader de tänker sälja den. Vi återkommer för att uppdatera dig om vi får mer information om det.

Relaterade artiklar

Back to top button