nya mockups kommer att visa sina egenskaper –

Tre månader kvar för att närvara vid lanseringen av de nya Apple iPhones. Det betyder att produktionskedjan redan börjar fungera, så att allt är klart, och som det händer varje år, den första iPhone 12s modeller det finns, förmodligen, namnet som Apple-telefoner kommer att ha i år om de slutligen ger upp siffran “13”. För några veckor sedan såg vi flera modeller av den här typen, och i veckan kom nya ur DuanRuis händer. I den här artikeln ger vi dig all information som dessa nya enheter kan ha.

Nya iPhones estetik avslöjades

Sammantaget kan man i denna omdesign av enheterna, som återspeglas i dessa modeller, se hur skåran har blivit mindre och även kamerornas konfiguration har förändrats. För iPhone 12s standardstorlek, i bilderna kan du se hur det diagonala arrangemanget det skulle vara det som också skulle finnas i Mini-modellen.

iphone 13 maqueta

Men det finns också en negativ punkt i designen – modulen där alla sensorer är placerade. blir tjockare … Att alla kameror sticker ut gör att de faller först. Dessutom kommer det att finnas en stor hälta när iPhone ligger på bordet utan täckning. Och det sista är något viktigt, eftersom när du gör allt detta är det möjligt att storleken på modulen kommer att ändras och samma omslag som i föregående generation kan inte användas.

Och om vi fokuserar på klippning du kan se hur Apple fortsätter att utvecklas. minska dess storlek. Vi måste ta hänsyn till konsekvenserna av att minska de sensorer och kameror som detta ögonbryn har. Detta kommer att öka bildförhållandet på skärmen, men detta kanske inte räcker för de flesta användare som förväntar sig en fullständig eliminering av detta element, vilket a priori inte förväntas.

utskärning iphone 13

Kameror kommer att få framträdande plats

De estetiska förändringarna i kammaren har en tydlig innebörd, inte av oavsiktliga förändringar. Apple kommer att satsa på viktiga framsteg inom fotografering i år. I synnerhet kommer Pro-modellen att ha förbättrad ultravidvinkelkamera med bredare bländare och autofokus … Även om det ser ut som att den här kameran kan finnas i alla framtida iPhone-modeller som kommer att presenteras under hösten.

Det som verkar uppenbart är att stabiliseringssystemet kommer att finnas på alla iPhone 13 eller 12s-modeller. Detta kommer att dramatiskt förbättra kvaliteten på dina fotografier, särskilt under fullt gynnsamma ljusförhållanden. Till och med Apple kunde satsa på att integrera en astrofotografisk kamera för att fånga himlen och dess element. Detta inkluderar månen, stjärnor eller andra artefakter. Detta gör att du kan kommunicera närmare med konkurrerande kameror när det kommer till prestanda.

Relaterade artiklar

Back to top button