Nya Meizu Pro 6

Kinesisk tillverkare Meizu har presenterat det nya Meizu Pro6, efterföljaren till Meizu Pro 5. En metallisk enhet med specifikationer som är värda ett avancerat 2016. Vi skulle säkert kunna prata om bästa smartphone valuta för pengarna. Därefter alla egenskaper och nyheter om denna förnyelse av Meizu -signaturen.

Meizu-Pro-6-800-6

Meizu har valt en aluminiumenhet, med en liten variation av färger, (svart, grått och guld) Även om det som sticker ut från designen inte bara är dess tjocklek på 7,25 millimeter. Dess tunna ramar och hur kompakt den är sticker ut också. Eftersom Meizu har lagt undan 5,5 tum och går ner till 5,2. Kommer detta att vara den fashionabla storleken 2016?

Tekniska specifikationer

Mått och vikt: 147,7 × 70,8 × 7,25 mm med 160 gr vikt

Processor: MediaTek MT6797T Helio X25 med tio kärnor på 2,5 GHz

Skärm: 5,2-tums SuperAMOLED-panel med FHD-upplösning

BAGGE: 3/4 GB

Lagring: 32 eller 64 GB utbyggbart via microSD

Backkamera: 21 megapixlar

Fram kamera: 5 megapixlar

Batteri: 2560 mAh

Anslutningar: – Inte bekräftat-

Programvara: Android 6.0 Marshmallow med Flyme OS

Andra: USB typ C, fingeravtrycksläsare, snabb laddning, tryckkänslig skärm

Meizu-Pro-6-800-81 (1)

Meizu har lagt stor vikt vid skärmen. Nu är det från 5,2 tum med FHD -upplösning, vi har teknik 2,5D och som en nyhet, tryckkänslig display (3D -press). Det betyder att skärmen känner igen trycknivåer. Dessutom har Meizu fabriken implementerat några applikationer så att vi kan pressa denna teknik till fullo.

skärmens kanter mäter 0,715 mm. Dessutom har de lekt med honom Skärmens ljusstyrka så att på natten skärmen anpassar sig korrekt och därmed inte lämnar våra ögon som om vi tittade på solen.

När det gäller de andra specifikationerna har denna enhet en processor MediaTeck, Helio X25, en processor som i avsaknad av att testa det, säkert med mycket bra resultat. Vi har konfiguration av 3 eller 4 GB RAM -minne.

Meizu-Pro-6-800-9

Kameran är 21 megapixels, med en sensor Sony IMX230 och som har spekulerats innehåller den en 10-ljus LED-blixt, för att förblinda personen vi vill fotografera i svagt ljus. Skämtar bort, det är en mycket intressant punkt och att utan den kommer det att göra fotografier i svagt ljus inte ett problem.

Utöver detta har vi också ett batteri på 2560mAh, som även om det verkar lite, innehåller en USB Type C 3.1 med snabb laddning som heter mCharge 3.0, vad som gör det möjligt har 100% på 60 minuter. Å andra sidan saknas det inte fingeravtrycksläsaresy Android 6.0 Marshmallow springer genom hans tarmar.

Pris och tillgänglighet.

Nyligen, Meizu officiellt distribuerad i Europa, så vi kan köpa den här enheten med dess garanti etc. När det gäller pris och tillgänglighet kommer det i Kina att säljas under de kommande dagarna till ett pris av 380 €, (64 GB version) men i Spanien kan priset variera.

Relaterade artiklar

Back to top button