Nya läckor på Huawei Mate 10: Leica dubbelkamera med f/1.6, IP67, 4 000 mAh och mycket mer

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya läckor på Huawei Mate 10: Leica dubbelkamera med f/1.6, IP67, 4 000 mAh och mycket mer

Huawei Mate 10, tillsammans med Googles Pixel 2, är utan tvekan bland de mest efterlängtade toppen av sortimentet de kommande veckorna. Vi får vänta halva oktober för dess officiellisering, men tack vare olika läckor vet vi redan mycket om vad som väntar oss. Den här gången är det en serie bilder som ska tillhöra reklammaterial för att bekräfta oss och samtidigt avslöja nya kuriosa kring surfplattan signerad Huawei.

Den där Para 10 Och Para 10 Proffs de skulle ha haft ombord den nya Kirin 970 var verkligen inget mysterium. Också tack vare det nya System on a Chip kommer Mate 10 att utrustas med ett nytt 4G-modem kunna uppnå hastighet lika med 1,2 Gb/s och uppenbarligen också av åtgärder som syftar till autonomi som tillåts av den neurala beräkningsenheten som finns ombord på processorn. Den mer än stora batteri från 4 000 mAh (för lite då och då en topp i sortimentet med mycket batteri, Ed) kommer faktiskt att hanteras på ett sådant sätt att konsumtionen begränsas, och uppenbarligen kommer det att finnas ett namngivet system Super Avgift vilket kommer att möjliggöra snabb laddning med strömförsörjningen som finns i försäljningspaketet.

Vad mer avslöjar reklambilder för oss? Närvaron ombord på en dubbelkamera anordnad vertikalt (funktion som redan har bekräftats vara renderad tidigare läckt) alltid undertecknad av Leica med “den största bländaren någonsin sett på en smartphone“, i detta fall lika med f / 1,6. Detta är sant till en viss punkt, med tanke på att LG V30 har en bakre kamera med samma bländare. Det måste dock sägas båda sensorerna kommer att ståta med f / 1,6 bländare, vilket gör den till den första smarttelefonen med den dubbla kameran med den största bländaren någonsin sett, och sist men inte minst kommer även den fotografiska sektorn att kunna använda den neurala beräkningsenheten. Det borde förresten programvaran dedikerad till kameran integrera en översättare kunna tolka de fotograferade skrifterna och uppenbarligen översätta dem inget behov av internetuppkoppling.

Vi avslutar med en annan ledtråd som alltid är hämtad från bilderna du hittar nedan: den certifiering IP67.

Av bilderna då kan du se vad som borde vara Pro-versionen av Mate 10, därför utrustad med en skärm lätt böjd i kanterna.

Relaterade artiklar

Back to top button