Nya kamerafunktioner på OnePlus mobila enheter –

När en mobiltelefon uppdateras är det första användarna brukar titta på nyheter om kameraappen. Android 11 tog inte med sig smartphones till OnePlus, något nästa uppdatera OnePlus kameraapp det som redan har analyserats av killarna på XDA Developers kommer att fungera.

Ett team av proffs har avslöjat följande funktioner som kommer att dyka upp i märkets mobiltelefoner. Genom att komma åt APK-filen OnePlus kameraapp, Det kinesiska företaget visade sig arbeta med olika nya funktioner, inklusive månläge och tilt-shift-läge.

Så här förändras din OnePlus-kamera

Ny Kamera APK, identifierad med versionsnummer 6.4.2.3 som redan finns i den senaste betaversionen av OxygenOS för OnePlus 7 och OnePlus 7T, bara obebodd. Olika rader kod har hittats här relaterade till nya kamerafunktioner som förväntas släppas inom en snar framtid. Dom är:

Tilt-Shift-läge

Tilt-Shift fotografering är känd för att avbilda den verkliga världen i miniatyr genom att använda tilt-shift-linser, såsom linser som kan ändra sin orientering och position i förhållande till bildsensorn. I en typisk kamera är linsen och sensorn parallella och i samma plan, men om en tilt-shift-lins används kan planvinkeln “lutas” eller “ändras” vilket resulterar i en miniatyrbild. …

Eftersom du behöver byta utrustning för att ta sådana bilder, är det troligt att detta läge bara kommer att uppnå nya OnePlus-telefoner

Starburst

Fotoläge som fångar ljuskällor med stjärneffekt.

Månläge

Efter en strategi som Huawei banat väg för och i kölvattnet av andra tillverkare, vill OnePlus lägga till ett astronomiskt fotograferingsläge till sina mobila enheter, vilket gör att du kan fotografera månen i mycket större detalj även under den mörkaste natten. Tillverkaren kommer till och med att lägga till olika filter för att ändra färgen på månen.

Hyperlapse

Det kinesiska varumärket arbetar också på ett dedikerat Hyperlapse-infångningsläge som gör att vi kan spela in accelererade videor över långa avstånd och fånga det som händer under långa tidsperioder i korta klipp.

Fokus Peak

Idag finns denna funktion i många professionella kameror, och den förstärker kanterna som är i fokus för att få dem att sticka ut ännu mer från bakgrunden.

När och på vilka mobila enheter?

Eftersom företaget inte har gjort framsteg i detta avseende vet vi inte när dessa OnePlus-kamerainnovationer kommer att finnas tillgängliga, även om det är troligt att de kommer att gå hand i hand med nästa topp i sortimentet.

Det kan antas att de första smartphones av märket att skryta med dessa nya bildfångstverktyg kommer att vara OnePlus 9 och 9 Pro detta kommer att presenteras om några veckor, men ingenting får oss att tro att vissa av förbättringarna i den här uppdateringen inte kan tillämpas på tillverkarens nuvarande högpresterande mobila enheter.

Källa> XDA-utvecklare

Relaterade artiklar

Back to top button