Nya Huawei MediaPad M5 visas och bekräftar Harman Kardon akustik

Vi är bara en timme bort från det stora Huawei evenemang kl MWC 2018, där det kinesiska företaget kommer att avslöja MediaPad M5 tabletter. Strax före lanseringen visade sig några nya renderingar av enheterna med fokus på 10-tumsversionen och avslöjade dess Harman Kardon-akustik.

Vi har redan sett MediaPad M5 en massa gånger, men enheten bekräftas på detta sätt. Det verkar som om det kommer att ha en 10,8-tumsskärm i den stora versionen och också massor av högtalarhål för lite avancerad Harman-action. Vi ser också en stor 13 megapixel bakkamera och en generös 8 MP front shooter, plus 3 metallstift nere på baksidan, förmodligen för att fästa tillbehör.

Byggd av metall, sägs enheten ha en Kirin 960 CPU inuti, 32 GB lagring och 4 GB RAM. Jag förväntar mig att Pro-modellen kommer att ha 64 GB lagringsutrymme, en M-penna och fler godsaker. En microSD-kortplats är också här, plus att vi kommer att få ett tangentbordstillbehör och en fingeravtrycksläsare också. Konstigt läckor har nämnt Android 7.0 Nougat istället för Oreo ombord.

Midjan är 7 mm tjock och MediaPad M5 10 är bara 499 gram tung. Ett startpris på $ 490 förväntas, medan LTE-modellen antagligen kommer att tillföra $ 70 till. 8-tumsversionen kan vara billigare.

Relaterade artiklar

Back to top button