Nya HomePod-högtalarproblem med iOS 14.6 och iOS 15 –

Vad är det för fel på HomePods nu?

Om dessa högtalare sticker ut på något sätt beror det på att de erbjuder bra ljud i både den stora HomePod som snart kommer att utgå och den helt nya HomePod mini som lanserades i slutet av förra året. Det finns vanligtvis en garanti för att HomePods täcker alla typer av oväntade problem som inte är relaterade till missbruk, men sanningen är att det nya problemet verkar vara i limbo eftersom dess ursprung är okänt.

I veckor kan vi läsa användarklagomål på olika bilder och på sociala nätverk, som bekräftar detta. sedan de uppdaterade deras högtalarprogramvara för Ios 14.6 började de uppleva olika problem. Många pratar om överhettas högst upp i högtalarna andra talar om förlorad internetuppkoppling och andra uppger uttryckligen att deras HomePods fungerar inte direkt och de verkade vara strömlösa.

Det är anmärkningsvärt att även i iOS 15 beta dessa problem dyker upp, så det verkar vara ett orapporterat programvarufel som fortsätter att kvarstå i framtida versioner av systemet som utvecklas av Apple. Och uppenbarligen är dessa problem inte normala, och även om många redan undrar hur mycket det kommer att kosta att reparera deras HomePod, är sanningen att de kanske inte behöver träffa teknisk support eftersom det inte är ett hårdvaruproblem.

Lösningen på problemet är att ha tålamod.

Med tanke på vad vi kommenterade tidigare verkar det extremt konstigt att så många HomePods började krascha samtidigt. Det kan förekomma kompletta varuförsändelser med alla defekta enheter, men med tanke på att alla inte tillhör samma, är det praktiskt taget omöjligt att det är så. Fastän Apple har inte kommenterat detta ännu. förvisso är hans ingenjörer redan medvetna om dessa problem och försöker hitta en lösning ny mjukvaruuppdatering.

Det är troligt att den här efterlängtade uppdateringen under de närmaste dagarna eller veckorna kommer att träffa antingen endast högtalare eller iPhone också. I den meningen kan vi föreställa oss att iOS 14.7 är versionen som löser detta problem, eftersom den redan är i den fjärde betaversionen och lanseringen verkar komma närmare och närmare. I vilket fall som helst är det möjligt att en mellanprodukt som iOS 14.6.1 kan vara den som kom ut snabbt för att lösa dessa problem.

Relaterade artiklar

Back to top button