Nya Google Pixel 2 gör inte längre “hopp” under videoinspelning

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya Google Pixel 2 gör inte längre “hopp” under videoinspelning

En av de största skryten av den nya Google Pixel 2 är videoinspelningskvalitethjälpt inte bara av modaliteten HDR+men också från den raffinerade tekniken stabiliseringsom kombinerar elektronisk stabilisering (EIS) och optik (OIS) för att filma med maximal flyt och utan störningar eller flimmer.

Denna nya teknik, definierad Fused Video Stabilizationlöser ett av huvudproblemen med den första generationen av Pixel: denTerminatoreffekt. De första smartphones som producerades av Google hade faktiskt små “hoppar“av skottet under videoinspelning när användaren försökte utföra en panorering eller en snabb förskjutning av CV-punkten, just på grund av stabiliseringsmekanismen.

Tack vare införandet av OIS a hårdvarunivå, Pixel 2 lyckas undvika detta problem, men den kommer att fortsätta att finnas på originalpixlarna. där Fused Video Stabilizationi själva verket kommer det att finnas kvar exklusive den nya generationenoch kan inte integreras ens på förra årets modeller.

Så om du brinner för video- och du vill ha en smartphone som vet hur den ska möta dina behov, du behöver bara fokusera på de nya Google-enheterna som precis släppts, varav en kom till Italien igår.

Relaterade artiklar

Back to top button