Nya förbättrade IPTV-piratwebbplatser som blockerar för fotbollstittande –

Vi pratar om elitserien där den engelska ligan har arbetat i flera år för att bekämpa piratkopiering av deras fotbollsmatcher på Internet. Den vanligaste stängningsmetoden idag piratströmmar sker genom samarbete med operatörer som blockerar dem så att de som har ingått en internetuppkoppling med dem inte kan komma åt dem. Ett annat sätt är att kontakta dem som är värd för servrarna för denna tjänst och övertyga dem om att välja bort tjänsten.

Förbättringar av det piratkopierade IPTV-blockeringssystemet

Operatörer blockerar vanligtvis inte adresser själva, men de gör det när Premier League får rättslig tillstånd att göra det, vilket de har gjort sedan 2018. Men det finns nu bevis för att de har fått tillstånd att gå ett steg längre i denna lockdown. där.

Enligt domstolsbeslutet anlitade de irländska operatörer som t.ex Eircom / Eir, Sky Ireland, Sky Subscriber Services, Virgin Media Ireland och Vodafone Ireland blockera IP-adresserna för piratservrar. Dessa operatörer deltar nu i ett utökat dynamiskt blockeringsprogram, om vilket det finns lite tillgänglig information för att förhindra piratkopierade IPTV-sändare från att kringgå blockering.

Premier League har fått tillstånd att vara värd för dessa förlängda låser den kommande säsongen 2021/2022 … Systemet verkar fungera på ett sådant sätt att företag med anknytning till statsministern identifierar sig piratkopierat innehåll som sänds och meddela operatörerna under mötet. Dom är där blockeras av operatörer så de kan inte se dem utan att tillgripa tjänster som gratis VPN.

Kommer att få folk att använda VPN oftare

Statsministern menar dock att blockering av användare med åtkomst från hela landet redan kommer att vara mer än tillräckligt för att förhindra att många av dem piratkopierar, vilket kan leda till att fler användare betalar för att använda innehållet.

Trots alla dessa åtgärder fortsätter piratkopiering av IPTV att vara ett problem för länder som Storbritannien. Till denna typ av åtgärder ska läggas en ökad attraktivitet och tillgänglighet av innehåll för användare med billigare prenumerationer, vilket tar bort incitamenten för piratkopiering.

Relaterade artiklar

Back to top button