nya färger i Apple Store –

I oktober 2020 överraskade Beats oss med lanseringen av deras Flex-hörlurar, som också säljs av Apple för att vara ett varumärke som ägs av företaget sedan 2014. Även om det var en mellanklasslansering eftersom inte alla var tillgängliga i de visade färgerna, kan vi idag säga att den äntligen kan köpas i alla dess varianter. Vi kommer att berätta detaljerna nedan.

Beats Flex finns nu i alla färger

Som vi sa, under lanseringen av dessa nya Beats Flex, lovade Apple att använda upp till fyra färger. Men vid köptillfället erbjöds användarna bara två färgalternativ. Detta är äntligen avgjort eftersom Apple redan erbjuder färger Flammande blå och rökgrå via Apple Store tillsammans med resten av färgerna. Det är sant att det kom ganska sent och de gav ingen förklaring till vad som hände, varför hörlurarna led av denna försening. Naturligtvis led produktionslinjer som inte kunde täcka produktionen av alla färgalternativ.

Det betyder inte att varumärket hade kommunikationsproblem. Om de inte hade det nödvändiga lagret under de närmaste veckorna efter lanseringen, borde de helt enkelt inte ha meddelat det. Det vore mer korrekt släpp två färger och förklara att resten kommer om några månader eller helt enkelt meddela det “oväntat” i ett pressmeddelande.

Som en påminnelse kom Beats Flex in på marknaden för att ersätta UrBeats 3. Den erbjöd längre batteritid samt ett lägre pris, allt med betydande förbättringar i ljudkvalitet. Alla dessa faktorer är idealiska, speciellt när man tänker på idrottare som letar efter lätta hörlurar med god autonomi och speciellt med tillräcklig ljudkvalitet … Och det viktigaste är det korrekta fästsystemet. Även om dessa Beats-hörlurar är trådlösa är de anslutna med en kabel som måste dras genom nacken. Således är de perfekt fixerade, de kan tas bort när som helst och lämnas hängande. Det är därför de är några av de bästa bluetooth-hörlurarna på iPhones för idrottare.

Just nu kan du hitta dessa nya färgalternativ över flera kanaler. En av dem är naturligtvis själva Apple Online Store, men möjligheten att köpa via Amazon finns också kvar. Liknande villkor stöds i den virtuella butiken med två års garanti, varav den första är från Apple och den andra från Amazon.

Även om dessa nya färger har lagts till har priset inte ändrats. Förblir densamma 49,95 EUR i olika butiker. Vänta heller inte för länge, eftersom det finns mer än tillräckligt med lager idag för att kunna leverera inom några dagar.

Relaterade artiklar

Back to top button