Nya detaljer på Galaxy A-linjen: A7 med full HD-skärm och A5 kommer i november

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya detaljer på Galaxy A-linjen: A7 med full HD-skärm och A5 kommer i november

Den nya linjen Galaxy A Samsung pratar mycket om sig själv: efter det utmärkta intryck det fick från Galaxy Alphavi kan bara vara nyfikna på att se hur de tre nya enheterna från det koreanska företaget som kännetecknas av raffinerade material kommer att bete sig.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Alpha, recensionen

Även om man först trodde att visningen av de tre enheterna “bara” var HD, finns det enligt de senaste ryktena ett rykte om att upplösningen för den kinesiska marknaden Galaxy A7 Sara full HD. För närvarande rör ryktet bara modellen som kommer att marknadsföras i Kina, men om nyheterna visar sig vara sanna är det troligt att vi kommer att kunna njuta av 1080p på 5,5-tumsskärmen på Galaxy A7 runt om i världen.

Med hänsyn till Galaxy A5vi vet att det kommer att representera mellanklass av familjen: enligt de senaste källorna skulle det vara ett 5 “dubbelt SIM-kort med processor Snapdragon 4002 GB RAM 16 GB internminne, 13 och 5 megapixelkameror och 2330 mAh batteri.

Priset är förväntat mellan $400 och $450men den verkliga nyheten är att den redan kan komma ifrån november (åtminstone för vissa marknader): om så vore fallet är det rimligt att förvänta sig en formalisering så snart som möjligt.

Som framgår rör vi oss fortfarande inom spekulationsområdet och det är inte så meningsfullt att ta alla rykten för nominellt värde: vad som är säkert är dock att mer och mer information läcker ut och att det är troligt att under de kommande veckorna kommer vi att kunna få en överblick över dessa enheter.

Relaterade artiklar

Back to top button