Nya detaljer om Xiaomi Mi A2: färger, minnesklipp och påstått presentationsdatum

Efter presentationen av Xiaomi Mi 6X började vi prata om dess korrespondent som förväntas för den europeiska marknaden, efterföljaren till Xiaomi Mi A1, såväl som den andra enheten Android One av det kinesiska företaget. Idag återvänder vi för att prata med dig om Xiaomi Mi A2 eftersom många har dykt upp på nätet nya detaljer på färger, minnesklipp och ett hypotetiskt lanseringsdatum.

Enligt vad som rapporterats av MySmartPriceXiaomis nästa smartphone ska presenteras i färgerna Guld, Blå Och Svarti följande minnesklipp (som vi också kan se i bilden som visas i galleriet): 4 GB av RAM + 32 GB, 4 GB av RAM + 64 GB, 4 GB av RAM + 128 GB Och 6 GB av RAM + 128 GB.

Xiaomis nästa Android One-enhet kan lanseras härnäst 25 juli i Spanien, det första europeiska land som officiellt välkomnade det kinesiska företagets marknad. Den här senaste nyheten skulle vara sammanhängande med den vi rapporterade för några dagar sedan, enligt vilken försäljningen av enheten kunde debutera den 8 augusti.

Som vanligt anger vi det Inte vi kan försäkra dig om den officiella karaktären av den information som rapporteras, därför måste vi vänta på presentationen av enheten, till vilken det borde inte vara länge tid.

Relaterade artiklar

Back to top button