Nya detaljer om Project Zero, nämligen Samsung Galaxy S6

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya detaljer om Project Zero, nämligen Samsung Galaxy S6

Först igår berättade vi om Samsung Galaxy S6 (SM-G920 / G925), även internt känd som Project Zero med tanke på företagets vilja att börja om efter de oroande ekonomiska resultaten som registrerats och idag återkommer vi till ämnet med massor av funktioner tekniker.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 kommer att bli Project Zero

Samsung borde använda en skärm QHD (2 560 x 1 440) även om storleken tyvärr inte är känd; den bakre kameran skulle vara en Sony IMX240 som tillhör samma familj som den i Note 4, även om det ännu inte är känt om det är 16 eller 20 megapixelmodellen (även om den förra skulle vara den mest troliga hypotesen), medan den främre är en 5 megapixel kamera.

Dessutom skulle valet av SoC återigen vara av två lösningar: en hemmafru, med Exynos 7420, med CPU 64-bitars octa-core med big.LITTLE-arkitektur (4 A57-kärnor och 4 A53-kärnor), eller en mer klassisk Snapdragon 810, även den 64-bitars octa-core, båda med 3 GB RAM.

Samsung skulle då ersätta Intel-modem som används på Galaxy S5 i kombination med nuvarande Exynos SoCs till förmån för en egenutvecklad lösning, kallad Exynos Modem.

Syftet är att integrera allt på ett enda chip för att spara batteri, och dra nytta av Broadcom BCM4773-chippet som inkluderar GPS och sensorer inuti.

Det är i alla fall fortfarande lång tid kvar till presentationen och vi är säkra på att vi kommer att få höra mer om denna Galaxy S6 eller Project Zero under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button