Nya detaljer om Nokia 3310 kommer fram genom en läcka

För tio dagar sedan hade vi informerat dig om den möjliga återvändandet av en milstolpe inom mobiltelefoni, en enhet från början av 2000 -talet skulle återgå till liv efter så många års frånvaro. Idag, tack vare nya rykten, hoppet om att se Nokia 3310 återigen bland oss ​​är de mer relevanta än någonsin.

Den nya informationen kommer från samma källa som introducerade de första uppgifterna om denna utrustning, därför måste vi vara mycket uppmärksamma på deras ord, men alltid med nödvändig försiktighet.

Som läckt idag, Nokia 3310 skulle ha designlinjer som liknar sin förfader. De enda skillnaderna skulle vara det din skärm skulle vara i färg – istället för svartvit – och dess diagonal skulle sträcka ut sig lite mer. Följaktligen, de fysiska nycklarna kommer att ordnas om beroende på relevanta ändringar.

Även laget själv det blir något tunnare och lättare jämfört med den första och originalversionen.

Det är dock viktigt att påpeka att trots att dessa dygder har grej kommer att förbli a funktionstelefon, det vill säga en grundtelefon.

Som en sista ny information läggs det till att telefonen kommer i svart, blått, grått, grönt, rött och gult.

Förresten, korrigerar källan återigen att Nokia 3310 kommer att ha ett pris på 59 euro och dess presentation kommer att äga rum på MWC17, med vilket det bara är några dagar kvar för att se sitt officiella framträdande vid nämnda evenemang.

Källor: PhoneArena – GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button