Nya detaljer om ASUS ZenFone 3 och kanske en variant av ZenWatch 2 kommer imorgon

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya detaljer om ASUS ZenFone 3 och kanske en variant av ZenWatch 2 kommer imorgon

Enligt den kinesiska publikationen Economic Daily News (EDN), ASUS ZenFone 3 ska göras med kroppen i metall och lätt böjt frontglas (2,5D). Smarttelefonen ska också vara utrustad med en port USB typ-C, fingeravtrycksläsare Och laser autofokusäntligen bekräftar att den som sågs för några dagar sedan är just den framtida toppen av ASUS.

Den nya ZenFone-familjen 3 kommer att presenteras kl Computex i Taipei, som kommer att hållas mellan 31 maj och 4 juni, men från och med imorgon, 7 april, kan ASUS introducera en ny version av ZenWatch 2 och en ny ZenBook Flipså vi kommer snart att veta om de kinesiska källorna i fråga kommer att visa sig vara tillförlitliga eller inte.

LÄS ÄVEN: ASUS planerar för 2016, från ZenFone 3 till virtuell verklighet

Vi påminner dig om att vissa hypotetiska funktioner i ZenFone 3 redan hade cirkulerat i januari förra året, men med tanke på den tid som gått och bristen på information om ämnet måste de till stor del tas med fjädrarna, särskilt som ASUS vanligtvis släpper många varianter av samma smartphone .

. Vi kommer självklart att hålla er uppdaterade så fort det sker ytterligare utveckling.

Relaterade artiklar

Back to top button