Nya bilder (kanske) av nästa Meizu E3 som ser mer och mer ut som en iPhone X (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya bilder (kanske) av nästa Meizu E3 som ser mer och mer ut som en iPhone X (foto)

Vi hade börjat prata om E3 redan direkt efter lanseringen av Meizu M6S förra månaden och hypotetiska bilder och spekulationer om de tekniska egenskaperna hade börjat cirkulera på webben. Det officiella tillkännagivandet är inte där än, men GizmoChina har rapporterat bilder på vad som verkar vara nästa smartphone i E-serien och tydligen ser den mycket ut som iPhone X.

där dubbel kamera den är alltid vertikal men till skillnad från vad vi har sett hittills ska den placeras överst till vänster (som toppen av Apple-sortimentet) och inte längre centralt. Om allt detta var sant skulle bilderna som vi sett tidigare kunna tillhöra brodern Meizu 15 (eller vice versa).

Den andra nyheten gäller antagandet av en USB-C-port (Meizu E2 valde en mikro-USB). Skärmen verkar generös, men inte helt kantlös, med det övre bandet dedikerat till selfiekameran, headsetet och närhetssensorn. Den placerade fingeravtryckssensorn kompletterar utrustningen i sidledmed mikrofon och hörlursuttag i botten.

Rykten tyder på antagandet av ett chipset MediaTek Helio P70 och ett pris på 2 000 yuan (cirka 255 euro). Marknadslanseringen bör ske under våren, liksom förra året med Meizu E2.

Relaterade artiklar

Back to top button