Nya bilder av Xiaomi Mi MIX 3 bränsleförhoppningar på popup-kamera utan hack (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya bilder av Xiaomi Mi MIX 3 bränsleförhoppningar på popup-kamera utan hack (foto)

Enligt vad som rapporterats av GizmoChina skulle bilden av Mi MIX 3 som cirkulerade förra veckan vara falsk, men de avdrag som drogs från den är korrekta. Faktum är att nästa smartphone i den framgångsrika Mi MIX-serien verkligen kan skryta med en ännu större skärm-till-kropp-förhållande än sina föregångare tack vare den infällbara kameran.

Renderingar från Kina visar telefonen från olika vinklar t.ex frånvaron av den främre kameransåväl som av hacket – i den nedre delen är den entydig. Den mest troliga lösningen är därför den som setts på Vivo NEX men dessutom skulle Xiaomi ha lyckats lägg till Flash LED.

Bilderna visar inte heller fingeravtryckssensor på baksidan av smarttelefonen, vilket tyder på att Mi MIX 3 skulle kunna använda den nya tekniken under skärmen. Vad gäller specifikationerna finns det dock fortfarande inte den minsta aning, men om denna Xiaomi verkligen skulle vara presenteras i september då får vi veta mer snart.

Relaterade artiklar

Back to top button