Nya bekräftelser på specifikationerna för HTC U11 Life, företagets första Android One

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya bekräftelser på specifikationerna för HTC U11 Life, företagets första Android One

Vi hade sett HTC U11 Life i somras, med avancerade mellanklassspecifikationer, men utan att veta det kanske mest intressanta: att det också skulle finnas en Android One-utgåva av denna modell. HTC har ännu inte meddelat det, men bekräftelserna har varit många, och nu kommer den ytterligare av LlabTooFeRkänd för sin läcka hos HTC, som skramlar bort alla specifikationer, liknande de för U11 Life.

Vi har därför en skärm från 5,2 tum full HD, Snapdragon 630, 3/4 GB RAMkopplat till respektive 32/64 GB internminne. Två kameror, båda med en upplösning på 16 megapixlar, en framför och den andra bakom. Batteriet är äntligen ett 2 600 mAhoch det kommer också att finnas “klämbara sidor” (Edge Sense), brusreducering USonicoch certifiering IP 67.

Smarttelefonen ska komma ut med Android Oreo förinstallerat, vilket återigen bekräftar vårt första intryck, nämligen att det är ett slags alternativ till den nya Pixel 2.

Exakta detaljer om tillgänglighet och pris förblir dock ett mysterium, och det är inte små detaljer. (Jag startar 20 oktober, som öppningsbilden verkar antyda?). Vad gäller de nya Pixels istället så får vi reda på allt imorgon.

Relaterade artiklar

Back to top button