Nya bekräftelser på skärmen på Galaxy A5 (2018): formfaktor på 18,5: 9

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya bekräftelser på skärmen på Galaxy A5 (2018): formfaktor på 18,5: 9

Informationen på displayen på Samsungs nya Galaxy A5 (2018) har varit tillräckligt tydlig sedan ryktena började, men om du verkligen behöver det finns det andra bekräftelser relaterade till design med formfaktor a 18,5: 9.

Tack vare utseendet på den nya modellen SM-A530F på HTML5-testsidan fann vi att upplösning för den koreanska mellanklassskärmen är 846 x 412. Även om det värdet inte är korrekt, är det intressanta att notera Rapportera mellan höjd och bredd, vilket bara ger oss ytterligare en bekräftelse på att nya A5 kan utrustas med en Infinity display på stilen med Galaxy S8.

Som sett i tidigare renderingar betyder detta också att det inte ska finnas några fysiska knappar på framsidan, utan de fingeravtrycksläsare den ska sitta på baksidan, under kameran.

När det gäller mjukvarudelHTML5-testet utfördes med Android 7.1.1 Nougat-versionen, och detta är förmodligen vad användarna kommer att hitta vid lanseringen av den nya modellen, medan det är osannolikt att det redan kan finnas Android Oreo.

Inte långt innan den officiella presentationen av nya Serie A i 2018 års upplaga, som ska vara klar under de första veckorna av januari. Efter så många rykten kan vi inte vänta med att ta reda på alla detaljer om dessa enheter, vilket kan visa sig vara väldigt intressant.

Relaterade artiklar

Back to top button