Nya bekräftelser för nästa Xperia XZ2: Snapdragon 845 och riktigt topp tekniskt datablad

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya bekräftelser för nästa Xperia XZ2: Snapdragon 845 och riktigt topp tekniskt datablad

Efter en redan betydande serie rykten de senaste veckorna verkar informationen som läckt ut idag om Sonys nya toppsortiment för 2018 vara den definitiva bekräftelsen på vad vi har antagit i månader: de kommer att vara topp verkligen toppmed kompromisslös hårdvara och design.

Tack vare några fotoläckor som dök upp på nätverket kan vi få ännu en bekräftelse på det tekniska databladet för de nya H8216- och H8266-modellerna, eller de som kan utgöra det nya sortimentet Sony Xperia XZ2 anländer under nästa år.

Baserat på informationen i dessa dokument kan vi se att båda modellerna kan passa en Triluminos display från 5,48 tum vid upplösning Full HDmed Corning Gorilla Glass 5-skydd och bildprocessor X-Reality.

Under kroppen ska det finnas den kraftfulla Snapdragon 845 som presenterades för några veckor sedan av Qualcomm, i kombination med 4 GB av RAM, 64 GB internminne e 3 120 mAh batteri för H8216, medan vi på H8266 kommer att ha 6 GB av RAM, 128 GB internminne e 3 240 mAh av batteriet.

Båda har en plats microSDdärför bör minnet kunna utökas upp till 256 GB, och det skulle även finnas stöd för ytterligare tekniker för snabbladdning, som t.ex. Smart uthållighet, Qnovo adaptiv laddning, Batterivård Och Quick Charge 3.0. Programvaruversionen vid lanseringen bör vara den helt nya Android 8.1 Oreo.

Om storlekvi pratar om 157 x 78 x 8,1 mm och 159 grams vikt, och det finns ingen brist på IP68-certifiering för skydd mot vatten och damm. Uppgifterna om kamerorna är mer osäkra: enligt vissa rykten kan dessa nya XZ2 ha en dubbel kamera bak från 12 MP och en främre kamera från 15 MPmen för närvarande finns det inga särskilda bekräftelser i detta avseende.

Om man lägger XZ2-serien åt sidan för ett ögonblick, skulle det då också finnas en ny och aldrig tidigare skådad enhet definierad Xperia A Edge. Under de senaste timmarna har det dykt upp några renderingar som ger den tydliga känslan av att vara gudar falsk inte alltför framgångsrika, men vi rapporterar dem i galleriet nedan bara för fullständighetens skull.

Tydligen skulle utseendet på den nya XZ2 kunna inspireras av denna konstiga nya kantlösa smartphone med mycket små ramar och böjda hörn, även om förmodligen design det blir mycket mindre extrema med avseende på dessa renderingar. Den officiella presentationen av Sonys nya enheter är planerad till nästa februaridärför kommer det att vara nödvändigt att vänta lite längre innan du förstår om alla ledtrådar som nyligen kommit överensstämmer med verkligheten.

Relaterade artiklar

Back to top button