Nya bekräftelser för en Galaxy S6 med glasbaksida och aluminiumkropp

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya bekräftelser för en Galaxy S6 med glasbaksida och aluminiumkropp

Samsung verkar övertygad om att fokusera på material och design för Galaxy S6 (den ovan är bara en konceptframställning), och om vi tror på ryktena om den som sprids mer och mer enträget, kan det koreanska företaget ha gjort ett ovanligt modigt val (men inte av denna anledning acceptabelt): glas både i fram och bak, med en metallkropp för att förena dem; kort sagt, hämta inspiration lite från Sony och en liten annons Äpplemen får många att dra upp näsan som helst inte vill ha en apparat som är för “glasig”.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 lika optimerad som Nexus 6

En ny “bekräftelse” i denna mening kommer från Ddaily, en koreansk källa som vanligtvis är ganska tillförlitlig, och den sammanfaller i huvudsak med vad vi redan hade rapporterat. Användningen av dessa material bör dock inte kompromissa impregnering av smartphonen, men det kan förhindra borttagning av bakstycket, vilket gör att vi inte kommer att kunna det heller byt batteri varken utöka sitt minne.

Två ledtrådar gör dock inget test, och även om det sägs att Galaxy S6 Edge istället kommer att ha ett löstagbart batteri, finns det gott om utrymme för även den “normala” Galaxy S6 att göra på samma sätt.

Det skulle också vara riktigt ironiskt om Samsung, efter att ha kritiserats i flera år på grund av användningen av plastmaterial, också kritiserades i ögonblicket för kursbytet.

Bildkredit

Relaterade artiklar

Back to top button