Nya bekräftelser för baksidan av LG Nexus 5 (2015) och Huawei Nexus

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya bekräftelser för baksidan av LG Nexus 5 (2015) och Huawei Nexus

Några veckor efter presentationen kommer de nya bekräftelser om vad som kommer att bli bakre delar av nya Nexus, alltså LG Nexus 5 (2015) Och Huawei Nexus.

När det gäller LG Nexus 5 (2015) har det de senaste veckorna pratats om en dubbel kamera eller fingeravtrycksläsare, och mellan de två är det andra uppenbarligen mer troligt, och det här nya fotot verkar ytterligare bekräfta närvaro under huvudkameran av ytterligare spår som skulle vara värd för vilken läsare som helst.

De är, som ofta händer, dvs tillverkare av smartphonefodral att ge oss bekräftelser på detta och det här skottet postat av de goda Brownlee visar oss ett häftesomslag gjorda speciellt för nya LG Nexus 5 (2015).

Och det är det alltid a omslag för att bekräfta igen vad som kommer att bli tillbakasom de flesta användare inte verkar gilla, del Nexus tillverkad av Huawei. Du kan se den övre delen, den som kommer att vara värd för den bakre kameran och led-blixten, upphöjd (i Motorola Razr-stil) jämfört med resten av baksidan, och hålet för att lämna fingeravtrycksläsaren fri.

Relaterade artiklar

Back to top button