Nya bekräftelser för ankomsten till Europa av Galaxy S4 GT-I9506 med Snapdragon 800

För några dagar sedan var det en hypotes (mycket troligt), men ju mer tiden går, desto närmare säkerhet kommer vi (även om endast ett officiellt tillkännagivande kan reda ut alla tvivel): GT-I9506 i själva verket kommer det med största sannolikhet att vara internationell version av Galaxy S4 LTE-Advanced för Korea, som är en variant av GS4 utrustad med Snapdragon 800 och stöd för det snabbaste mobilnätet. Detta bekräftas också av ett nytt AnTuTu-riktmärke, utfört denna gång på själva telefonen.

Smarttelefonen förväntas komma till Europa inom en snar framtid, även om det är för tidigt att tala om när och var (LTE-avancerat stöd på den gamla kontinenten är ganska värdelöst för tillfället, men ingenting hindrar den från att använda det vanliga LTE-nätverket ).

Och om det går som det ska, en uppdatering av Exynos-versionen kan också komma (har aldrig riktigt kommit hit) med chippet som kommer att presenteras nästa vecka. Men i alla fall nu spekulerar vi kanske lite för mycket.

Bara en sista humoristisk-kontroversiell notering: var det inte så att vi för ett tag sedan hade fel när vi pratade om förtidspensioneringen av Galaxy S III? Kanske borde vi ha övervägt Galaxy S4 först.

Relaterade artiklar

Back to top button