Nya bekräftelser dyker upp på den förestående ankomsten av Xiaomi Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra och Mi MIX 4 (foto)

Allt med stöd för snabb laddning vid 67,1 W och det finns också en okänd modell

Med ankomsten av standardversionen av Xiaomi Mi 11 förväntas andra varianter aviserade, men ännu inte kommersialiserade blev feberig. Också för att Xiaomi har lagt stor vikt vid att inte ange några lanseringsdatum, vilket håller uppmärksamheten bland intresserade användare högt. Xiaomi Mi 11 Lite, Mi 11 Pro och Mi 11 Ultra bör snart visas i officiell form, men under tiden förökas nyheterna om dem på nätet.

Efter att ha dykt upp på webbplatser för vissa certifieringsorgan i Kina (TENAA), Tyskland (TUV SUD) och Indien (BIS), idag är det 3C: s tur – en annan kinesisk enhet – i vars databas fyra Xiaomi-smartphones har skrivits in. Som du kan se från bilden i slutet av artikeln pratar vi om M2102K1C, M2102K1AC och M2011J18C som borde vara Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro och Mi Mix 4, nästa enhet i Mi MIX-serien som tydligen skulle kunna fällas .

LÄS OCH: Samsung presenterar den nya Galaxy A-serien

Certifieringen avslöjar tyvärr inte mycket, men specificerar det alla tre har snabb laddningsstöd vid 67,1 W.. Bredvid dem också en fortfarande okänd smartphone dök upp identifierad av förkortningen M2103K19C, av vilken det bara sägs att den kommer att ha laddningen vid 22,5 W. Det är svårt att säga vid det här tillfället vad dess kommersiella namn kommer att bli, vi måste ha tålamod lite längre för att hitta ut mer.

SMARTWORLD FACEBOOK GROUP

TELEGRAMKANALER ERBJUDER

Via: Mitt smarta pris

Relaterade artiklar

Back to top button