Nya appar för Windows 11 –

Som svar på detta löfte har vi redan idag fått bekräftelse från Corel att WinZip 25 Pro och CorelDRAW Graphics Suite i deras klassiska Win32-versioner (som vi älskar så mycket) kommer att finnas tillgängliga för nedladdning från Microsoft Store, som kommer att inkludera Windows 11.

WinZip och CorelDRAW, Win32-version på Windows 11

Corel har fått i uppdrag att bekräfta i ett pressmeddelande att Windows 11 Insider Preview kommer med releasen av WinZip 25 Pro i Microsoft Store som Win32-app … Detta är den senaste versionen av signaturen med vilken du säkert kan hantera, lagra och dela filer i det nya Microsoft-operativsystemet. Med den här appen förbereder Corel sig för att inkludera fler appar i Wi32-versionen, inklusive hela CorelDRAW Graphics-sviten.

Windows 11 Tienda

Samarbetet mellan Corel-teamet och dess nära samarbete med Microsoft har gjort denna innovation möjlig och kommer säkerligen att tilltala användare som älskar klassiskt Windows när de använder applikationer. Det bör noteras att bland innovationerna i den nya versionen av den populära filkompressorn har den alla nödvändiga funktioner för att bearbeta ZIP-filer, vilket gör att du kan minska mängden utrymme som upptas av filer på din hårddisk.

WinZip 25 Pro kan köpas från Microsoft Store.

Det bör noteras att den nya versionen av WinZip 25 Pro inkluderar en traditionell testversion för att testa produkten. Efter avslutad vi kan köpa applikationen direkt från Corel inte från appbutiken för Windows 11. Detta är något som följer den väg som beskrivs i de nya Microsoft-policyerna. I enlighet med detta tillåter det företag att driva sin egen butik i själva appen, så länge de inte säljer spel. Denna fantastiska innovation som Windows 11 kommer att föra med sig erbjuder utvecklare denna fördel som de inte kan välja från iOS appbutik, vilket skiljer den från mer direkta konkurrenter.

Utvecklare kan alltså inkludera sin egen butik i applikationer som laddas ner från Microsoft Store och därigenom använda sitt eget övervakningssystem. Som ett resultat behöver de inte längre ge en procentandel av denna inkomst till Redmond. Således kommer Corel att vara en av de första att dra nytta av denna nya produkt.

Relaterade artiklar

Back to top button