Nya Amazon Fire 7 och Fire HD 8-surfplattor levereras till …

Förra månaden Amazon avslöjade nya skiffer, en del av Fire-serien och presenterade också några Kids Editions för dem. Nu den ny eld 7 och Fire HD 8 surfplattor levereras till kunder, vilket möjligen genererar ytterligare en fjärdedel av tillväxten för Jeff Bezos-företaget.

Amazon Fire 7 kostar 49,99 USD, medan Fire HD 8 kostar 79,99 USD. Den första levereras med en 7-tums skärm, 8 eller 16 GB lagringsutrymme, en microSD-kortplats och en batteritid på upp till 8 timmar. Enheten är tillgänglig i svart, gul, blå eller röd och bygger på en IPS-skärm, en fyrkärnig 1,3 GHz-processor och ger dig också tillgång till Alexa. Fire HD 8 ger dig 12 timmars batteritid, 16 eller 32 GB lagring och 1,5 GB RAM.

Den här gången ger det också Dolby Audio, en HD-upplösning på den 8 tums skärmen och en 1,3 GHz fyrkärnig processor. En microSD-kortplats och Alexa finns också här. Båda enheterna levereras med Fire OS 5 och erbjuder naturligtvis stöd för WiFi och Bluetooth. Amazon Fire 7 Kids Edition kostar $ 100 och erbjuder ett års prenumeration på Amazon FreeTime, samt ett robust fodral.

Liknande funktioner finns på den barnfokuserade Fire HD 8.

Relaterade artiklar

Back to top button