Nya Alcatel 1 (2021): funktioner och pris –

TCL deltar i MWC, denna mässa som hölls i slutet av februari och som hålls nästa vecka på grund av den globala pandemin som har ödelagt oss, med Alcatel 1 (2021) under armen. Det är en av de billigaste telefonerna på marknaden och drar full nytta av fördelarna med Android GO.

Stefan Stright, Chief Marketing Officer för TCL Communication, säger att “vår nya Alcatel 1 telefon är ett enastående exempel på hur TCL fortsätter att erbjuda telefoner som möter och överträffar konsumenternas behov. Det visar perfekt vårt engagemang för att erbjuda de mest prisvärda smartphones till ett bra pris. “

Alcatel 1 2021

När det gäller överkomliga priser är detta företagets nya modell som ska skickas till Europa och Spanien från augusti 2021. Du kan köpa den i två färger: Volcano Black eller AI Aqua. Det är priset är 59 euro

Vad Alcatel 1 (2021) erbjuder

En av de bästa priserna, kompakt design och alla fördelar Android GO är vad Alcatels nya smartphone erbjuder, ett varumärke dedikerat till att göra prisvärda modeller som möter alla dagens konsumentbehov. dag.

Naturligtvis kan vi inte förvänta oss bra prestanda eftersom vi aldrig kan tappa ur sikte att den är prissatt till mindre än 60 euro. Den innehåller en fyrkärnig MT6739-kretsuppsättning och Android 11 GO med verktyg som Smart Manager för att hjälpa till att hålla saker igång smidigt genom smart apphantering, minnesoptimeringar och batterisparlägen.

Alcatel 1 2021

Ett huvud 5-tums skärm 18:9 Byggd runt en böjd ram för ett bekvämt och ergonomiskt grepp. Här hittar vi Eye Comfort-teknik, designad för att minska mängden blått ljus från skärmen och för att minimera användarens ögontrötthet.

Baksidan accentueras av en strukturerad baksida med en halkfri, anti-fingeravtrycksyta och en rörlig ljuseffekt som kompletterar telefonens eleganta estetik. Det är här vi står inför 5 megapixel kamera med f/2.4 med funktioner som ansiktsspårning som hjälper dig att fokusera på dig själv och dina vänner; medan det finns Selfiesensor 2 MP med f / 2,8.

Alcatel 1 2021

Med tanke på att dess storlek är kompakt och skärmen inte överstiger 5 tum bör det inte komma som någon överraskning att en mobiltelefon har ett batteri som är hälften så stort som vad vi är vana vid. 2000 mAh En cell som ger upp till 372 timmars batteritid i vänteläge.

Alcatel 1 från 2021 kommer med 1 GB RAM och 16 GB intern lagring, även om vi alltid kan använda ett 32 GB microSD-kort för att spara mer utrymme.

Relaterade artiklar

Back to top button