Ny Windows 10 patch för att åtgärda prestandaproblem –

Säkerhetsuppdateringar för Windows 10 i mars väckte ett stort antal frågor. De viktigaste var krascher vid utskrift från en PC och ett antal prestandaproblem vid körning av vissa spel på operativsystemet. Fel med skrivare, även om de inte hade bråttom, har redan åtgärdats av Microsoft. Prestandaproblemen har dock hamnat i bakgrunden. Kumulativa korrigeringar för april, maj och juni anlände, och dessa buggar fanns fortfarande i operativsystemet. Fortfarande.

Microsoft testar redan en lösning på prestandaproblem i Windows 10

Problemen som användare stötte på när de spelade spel var av alla slag, allt från FPS minimikrav för skärmstamning, grafiska anomalier och till och med full spelning krascher och avbrott. Oavsett vilken krasch det är, är det olägenheter som ett system som Windows är oacceptabelt.

Dessa problem var ursprungligen avsedda att åtgärdas i aprilpatcharna. Men på grund av ett antal nya problem inaktiverades korrigeringen automatiskt och har förblivit i luften tills nu.

De nya kvalitetskorrigeringarna från juni 2021 för Windows 10 inkluderar äntligen en korrigering utformad för att lösa dessa prestandaproblem. Dessa korrigeringar är för närvarande endast tillgängliga för Windows 10 Insider-användare, även om de borde vara tillgängliga för alla användare den här veckan. Som företaget påpekar bör patcharna fixa problem med spel som presenteras av KB5000842

Uppdatera KB5000842 Windows 10

Vi kan manuellt installera de nya korrigeringarna den här veckan, eller vänta till den 13 juli, tisdagen för korrigeringar, för att denna nya kvalitetsfix ska installeras tillsammans med de andra kumulativa säkerhetskorrigeringarna.

Stor uppdatering

Naturligtvis kommer kvalitetsplåstren från juni 2021 att ge mycket prat. Och vi hoppas på det bästa. Bortsett från dessa prestandaproblem är ett annat stort fel som måste åtgärdas relaterat till Windows nyheter och intressen plugin. Den här nya panelen, som kom tillsammans med säkerhetsfixarna i juni, gjorde Windows aktivitetsfält suddigt för ett stort antal användare. Dessa nya kvalitetskorrigeringar löser äntligen det här problemet.

Som om det inte vore nog börjar Windows 11 bli positionerat som ett system med bättre prestanda än Windows 10. Microsoft borde tömma sina batterier lite och inte lämna de miljontals användare som fortfarande använder problem, och de kommer att vara använt detta nya operativsystem under en lång tid.

Relaterade artiklar

Back to top button