ny webbkamera med högtalare och mikrofon –

Mitt i eran av videosamtal från Zoom, Skype eller Microsoft Teams , det är viktigt att ha den bästa kvaliteten och ett system som bäst uppfattar vår röst. Av denna anledning förra året smarta kameror med 4K-sensorer funktioner som intelligent digital zoom, som förstorar talarens ansikte, har blivit utbredda. Och Xiaomi kunde inte stå åt sidan.

4K webbkamera med 6 mikrofoner och högtalare – allt i ett

Av denna anledning lanserade de Mi 4K Video Conference Bar , deras nya 4K-webbkamera som kommer att blåsa nytt liv i dina videosamtal. Kameran har en USB C-kabel och en USB A-adapter, så vi kan ansluta den till vilken dator som helst utan kompatibilitetsproblem. Dessutom är det Plug and Play, så inga drivrutiner krävs för det eftersom alla smarta funktioner fungerar inuti kameran.

På säkerhetsnivå har kameran fysisk linslåsmekanism så att vi kontinuerligt kan skydda vår integritet och säkerställa att ingen spionerar på oss. På den fysiska nivån har vi tre installationslägen: du kan sätta den på ett stativ, på en vägg eller på ett skrivbord. Stativalternativet är vad många videokonferenskameror erbjuder inte, och detta är ett stort plus av komfort, eftersom du inte behöver borra en vägg och kunna flytta kameran för videosamtal efter behov.

Kameran innehåller en huvudmodul med kamera, högtalare och mikrofon, en extra mikrofon som vi kan placera i mitten av bordet, ett väggfäste med skruvar och kåpor, en fjärrkontroll, en strömadapter, en USB A-adapter, batterier för kontroll och två USB-kablar: en USB C – USB C 5 meter lång och en annan USB A – USB A 7 meter lång.

120 graders sikt och 10W effekt

Kameran är utrustad 120 graders 4K sensor horisontell vy plus 10 graders vertikal lutning. Sensorn den använder är Sony, och den kan förstoras upp till 8x. 5m kabeln är till kameran och 7m kabeln är till mikrofonen som kan placeras mitt på bordet med en räckvidd på upp till 3 meter. I kameran har vi 6 inbyggda mikrofoner för att fånga upp ljud från olika vinklar, plocka upp röster på upp till 5 meters avstånd.

På ljudnivån har den AI-driven intelligent brusreducering för att minska efterklang och eliminera omgivande brus. Gör allt Qualcomm APQ8053 14nm 8-kärnig processor … Högtalareffekt 10 W.

Dess pris är 1 999 yuan, cirka 258 euro per skift. Den finns redan till försäljning i Kina och kommer snart att dyka upp i exportbutiker. Om du inte vill lägga pengar på en kamera kan du alltid använda en DSLR eller spegellös kamera som webbkamera.

Relaterade artiklar

Back to top button