Ny Sony-smarttelefon presenterad av användaragentprofilen: kan 18:9 vänta? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny Sony-smarttelefon presenterad av användaragentprofilen: kan 18:9 vänta? (Foto)

Flera Sony-smarttelefonentusiaster väntar på en renovering av de estetiska linjerna för bl.a nya modeller 2018, nu också bekräftat av företagets högsta ledning. Även om många uppskattar säregna drag som gör det möjligt för Sonys smartphones stå ut på en allt mer konform marknad är det en allmän uppfattning att en renovering nu är nödvändig. Förnyelsen behöver dock inte nödvändigtvis sammanfalla med nytt mode för displayer i 18:9. En ledtråd till denna effekt kan komma från profil användaragent av en outgiven modell som dök upp på tillverkarens webbplats.

Det är en smartphone med kodnamn H8324en akronym som bör hänvisa till Sonys smartphone-serie av high end. Tyvärr, från dokumentet är det inte möjligt att härleda mycket information om specifikationerna för denna framtida modell, förutom justsidförhållande: smarttelefonen kommer faktiskt att ha upplösning på 1 080 x 1 920 pixlardvs Full HD in kanon 16:9.

Detta förstås utesluter inte att Sony inom en snar framtid bestämmer sig för att ta till sig det som verkar bli en ny standard för smartphones, nämligen bildförhållandet 18:9.

I alla fall, det skulle inte vara förvånande även om den japanska tillverkaren valde ett val buckling. Å andra sidan skulle en förnyad design, med slutligen mindre ramar, inte nödvändigtvis kräva en skärm i 18:9. Och hur skulle du vilja ha Sonys nya flaggskepp?

Relaterade artiklar

Back to top button