Ny smart klocka Meizu Watch dök upp på bilder

Meizu Watch

Flera webbpublikationer har avslöjat de officiella återgivningarna av Meizu smartwatch. Släppet av nyheten kommer att äga rum i år. Själva bilderna dök ursprungligen upp på portalen för den nationella kommunikationsleverantören China Telecom.

Meizu Watch

Att döma av de publicerade renderingarna är den kommande gadgeten gjord i stil med en Apple Watch-smartklocka. Nyheten är utrustad med en färgpekskärm som har en rektangulär form och skärmens kanter övergår smidigt till sidokanterna på fodralet.

Meizu Watch

De tekniska parametrarna för Meizu Watch har ännu inte offentliggjorts. Källor säger att klockan kommer att vara utrustad med ett eSIM (elektroniskt SIM-kort). Det vill säga enheten kommer att få funktioner för en mobiltelefon: det kommer att vara möjligt att ringa, ta emot och skicka meddelanden genom den.

Ny smart klocka Meizu Watch dök upp på bilder

En avlång kontrollnyckel finns på höger sida av fodralet. På baksidan av klockan finns ett sensorblock för att övervaka användarens fysiska aktivitet. Satsen innehåller förmodligen pulssensorer och en sensor som övervakar syrehalten i blodet.

Meizu Watch

I bilderna presenteras den bärbara enheten Meizu i olika färgalternativ. Det har ännu inte meddelats när smartklockan kommer in på den kommersiella marknaden och hur mycket det kommer att kosta.

Källa: gizmochina.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button