Ny Samsung-kampanj: köp en produkt från Galaxy S4-familjen och få ett 64 GB microSD

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny Samsung-kampanj: köp en produkt från Galaxy S4-familjen och få ett 64 GB microSD

Köp en smartphone från S4-familjen (dvs själva GS4, GS4 Zoom, GS4 Active eller GS4 mini) senast den 6 oktoberoch du kommer att få det gratis ett 64 GB microSD-kort och Samsung Premium Warranty-tjänst (dvs garantiförlängningen mot oavsiktlig skada gäller i 12 månader).

Som vanligt är det nödvändigt att registrera sig på webbplatsen www.samsungexclusive.it för att få ett minneskort och garantiförlängning. För den fullständiga förordningen kan du konsultera denna sida och pressmeddelandet som du hittar nedan.

En begränsad upplaga av GALAXY S4 är på gång för det nya initiativet

Mer minne, färre tankar

Ett 64 GB micro SD-kort och Samsung Premium Guarantee-tjänst för alla som köper en produkt från GALAXY S4-familjen senast den 6 oktober och prenumererar på Samsung Exclusive.

Milano, 28 augusti 2013 – Från och med idag är det ännu mer exklusivt att köpa en GALAXY S4.

Faktum är att alla som senast den 6 oktober kommer att köpa en enhet av GALAXY S4-familjen som marknadsförs av Samsung Italien och registrera sig på Samsung Exclusive Club kommer att få ett gratis 64 GB micro SD-kort och tjänsten Premium Guarantee, som möjliggör försäkringsskydd för ett år mot oavsiktlig skada och hemhämtning och returservice av din smartphone vid behov av hjälp.

För att gå med i kampanjen måste konsumenterna köpa en av Samsungs produkter inklusive GALAXY S4, GALAXY S4 Mini, GALAXY S4 Active och GALAXY S4 Zoom som marknadsförs av Samsung Electronics Italia från 28 augusti till 6 oktober och registrera sig på webbplatsen www.samsungexclusive.it, klubben reserverad för ägare av den senaste generationens Samsung-produkter, som ger tillgång till många dedikerade initiativ och upplevelser.

Initiativet inkluderar garantiförlängningen mot oavsiktlig skada som gäller i 12 månader tack vare den service som tillhandahålls av Covercare S.

rl, Samsung certifierad partner, insamling och hemleverans av produkten och ett 64 GB micro SD för att kunna lagra sommarens vackraste fotografier, de mest engagerande låtarna och videorna som tagits med vänner under paraplyet.

För att använda din GALAXY S4 bekvämt, utan bekymmer, erbjuder Samsung alla köpare av den bästa tekniken en otrolig kampanj som gör valet ännu bekvämare.

All information om initiativet och tävlingsreglerna finns att läsa på hemsidan http://www.samsungexclusive.it/

Relaterade artiklar

Back to top button