Ny Razer Thunderbolt 4 Chroma docka: funktioner och pris –

Ny Razer Thunderbolt 4 Chroma Dock

För några dagar sedan introducerade CalDigit en ny hubb med Thunderbolt 4-anslutning, samt kompatibel med den nya USB4-standarden, med vilken de siktade på att erbjuda en kvalitativ och kraftfull lösning för användare med hög efterfrågan. Och faktum är att den här dockan är redo att erbjuda maximal prestanda för hårdvara som redan inkluderar dessa nya och snabbare anslutningar, eller kommer att göra det snart.

Nåväl, nu går Razer med i festen. Men istället för en enkel HUB lanseras den på marknaden full dockningsstation med flera anslutningar så när du använder den med din utrustning, främst en bärbar dator, behöver du bara ansluta en kabel. Allt annat kommer in i dockningsstationen och det kommer inte att finnas några “stubbar” som hindrar dig från att njuta av bästa möjliga prestanda, eftersom du kan njuta av allt:

  • SD UHS-II kortläsare
  • Gigabit Ethernet
  • 3,5 mm hörlursuttag
  • Thunderbolt 4-kontakt för datoranslutning
  • 3 Thunderbolt 4-kontakter för skärmar och tillbehör
  • 3 USB Typ A 3.1 Gen 2-portar

Som du kan se, på anslutningsnivå, är denna nya docka mer än välfylld och tillåter även laddning tack vare uteffekt 90W vilket kommer att vara mer än tillräckligt för även de mest krävande bärbara datorerna.

Logiskt inte det enda intressanta, tillsammans med stöd för tidigare anslutningar som Thunderbolt 3, är denna nya dockningsstation den perfekta lösningen för alla som letar efter ett sätt att ansluta upp till två 4K-skärmar samtidigt och samtidigt. uppdateringshastighet 60 Hz. Om du kan och vill gå längre kan du även använda en 8K-skärm i 30p.

RGB-belysning för att lägga till färg på ditt skrivbord

Tillsammans med alla dessa funktioner som gör den till en pollingdocka, är det mest slående med Razers erbjudande, som inte kunde ha varit annars, dess användning av RGB-belysning. Ja, även om du vill ha dess aluminiumfinish, elegant och välbehandlad, kommer den att få många att lägga märke till.

Razer avtäcker RGB LED-lampserie med vilken du kan lägga till ljusstyrka på ditt skrivbord. Något som förmodligen inte kommer att locka användare med ett mer professionellt förhållningssätt eller kompensera dem direkt, men som vill ha en mycket mer färgstark uppställning.

Men här bestämmer alla i vilken utsträckning detta kompenserar honom eller inte för en sådan fantastisk möjlighet. Det han gör är det Priset på den nya dockningsstationen Razer Thunderbolt 4 kommer att vara 329 $. … För dyr? Tja, de flesta av dessa svar på frågor finns. Naturligtvis, om du hanterar portar som redan är integrerade i din hårdvara, kan de pengarna investeras i en annan typ av enhet eller tillbehör.

Relaterade artiklar

Back to top button