Ny påstådd bild av Mi MIX 2S live: fingeravtryckssensor under skärmen? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny påstådd bild av Mi MIX 2S live: fingeravtryckssensor under skärmen? (Foto)

Efter den officiella bekräftelsen av dess existens och tillkännagivandet av dess presentation nästa 27 marsger vi dig en ny påstådd verklig bild av Xiaomi Mi MIX 2S. Långsamt upptäcker vi fler och fler detaljer om nästa topp i Xiaomi-sortimentet, och dagens bild lämnar utrymme för gissningar om sensorns positionFingeravtryck.

Bilden, som du kan se i vår Gallerivisar oss en påstådd Mi MIX 2S med extrema kanter begränsadså mycket att man tror att det är det skärm-till-kropp-förhållande kanske mer hög jämfört med Mi MIX 2. Den mest uppenbara detaljen är den som gäller fingeravtryckssensorn: bilden verkar antyda att den kommer att integreras under displayenprecis som med Vivo X20 Plus UD.

Detta kan också bekräftas av andra bild i vårt galleri, som visar de påstådda design av nästa Xiaomi-enhet. Som vanligt vill vi förtydliga det Inte vi kan garantera sanningshalten i de bilder vi har visat dig; så det är bra att ta det med vederbörlig hänsyn varningar denna informationen.

Vi kommer att hålla er uppdaterade fram till kl 27 marsdagen för presentationen som lovar att bli intensiv för Xiaomi men också för Huawei.

Relaterade artiklar

Back to top button