Ny påstådd bild av Galaxy Note III

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny påstådd bild av Galaxy Note III

Vi sa för bara några dagar sedan att vi inte skulle lita på de fyrkantiga bilderna av Samsungs prototyper, och vad har vi ovan? En påstådd Galaxy Note III med rundade hörn, efter att de enda bilderna som cirkulerat hittills var rektangulära: Murphys lag slår till igen!

Det är dock omöjligt att säga om det verkligen är han eller inte: vi kan se hur jag kanter runt displayen reduceras avsevärt, vilket går bra med en enhet med en generös diagonal (5,99 ”), som därför försöker behålla sina dimensioner så mycket som möjligt, medan gränssnittsfärgerna inte verkar vara exakt de nuvarande på Galaxy S4 , vilket kan vara ett bevis på att det är en fejk, samt en enkel kosmetisk förändring från Samsung.

Hur som helst bör det fortfarande vara ett par månader kvar innan dess presentation, väntad på IFA i Berlin, även om det också finns de som skulle vilja ana det, särskilt efter de senaste nedgångarna i försäljningen av GS4.

Räkna med en ombord Snapdragon 800 och en 13 megapixel kamera för att försköna “kungen” av phablets, men i år kommer det att få hård konkurrens, särskilt från Sony och HTC. Angående öppningsbilden då är vi öppna för alla hypoteser som du kommer att vilja dela med dig av i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button