Ny officiell teaser för Xiaomi Mi6 och motsägelsefulla livebilder, utan ljuduttag

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny officiell teaser för Xiaomi Mi6 och motsägelsefulla livebilder, utan ljuduttag

Xiaomi Mi6 kommer att presenteras den 19 april och sedan igår har det kinesiska företaget börjat släppa teasertidningar som kommer att följa med oss ​​fram till det officiella tillkännagivandet av smartphonen. I den första videoteasern fick vi bekräftelsen på dubbel bakre kameraoch idag upptäcker vi istället att Mi6 blir det böjd fram/bak.

Än idag har en ny video publicerats (du hittar den på den här adressen), som med sedvanlig kinesisk stil bekräftar att Xiaomi Mi6 kommer att vara böjd på båda sidor, lite som Galaxy S8, för att förstå varandra, med rundade sidor båda framför än bakom. Eller det är åtminstone vad videon borde säga, vars förståelse förblir omöjlig för oss. Det kan också sluta där, men det finns en komplikation.

Faktum är att vissa Fotosnarare i linje med andra tidigare, som skulle visa Xiaomi Mi6 från alla vinklar, och uppenbarligen på ingen av dessa bilder är fronten böjd.

Därför kvarstår tvivel: är bilderna falska? Eller är det något som undgår oss i den obegripliga kinesiska videon? Eller är det två olika varianter av Mi6? På gott och ont är alla hypoteser giltiga, men det finns ett annat viktigt faktum: frånvaron av ljuduttag på bilderna i fråga. I botten har vi faktiskt två rutnät för högtalarna och USB Type-C-porten, och i den övre delen finns det inga spår av det. Om det inte finns i profilen (vilket är praktiskt taget omöjligt), skulle Xiaomi imitera Apple.

För att vara ärlig är vi ganska övertygade om att bilderna i fråga är verkliga, det återstår bara att förstå om det verkligen är Mi6 och / eller vilken av dess många varianter som tillhandahålls. Som tur är kommer den 19 april närmare och närmare, men under tiden kan du berätta din i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button