Ny Motorola Edge S presenterad: specifikationer och pris –

Det finns rykten om att den nya och mer kraftfulla från Motorola från slutet av förra året. Vissa stora märken som Xiaomi och Samsung har redan börjat marknadsföra de mest kraftfulla modellerna 2021 och nu har Motorola introducerat den nya Motorola edge S. Framför oss är en kraftfull terminal, tack vare Integrering av den nya Snapdragon 870-processorn att premiumdesign inte glömmer.

Hand i hand med Lenovo, Motorola har lyckats väcka användarnas intresse igen , tack vare lanseringen av en mycket balanserad terminal. Men från början av alliansen förbisåg många Motorolas långväga launchers. Det ändrades förra året med lanseringen av Motorola Edge Plus, en terminal med en Snapdragon 865-processor och versioner med upp till 12 GB lagringsutrymme. BAGGE. Nu vill Motorola starta 2021 med ännu en avancerad terminal, som också introducerar den nya Snapdragon 870-processorn.

Funktioner hos Motorola Edge S

Motorola Edge S har en design som liknar andra terminaler i huset som G9, åtminstone i designen av dess baksida och placeringen av kameramodulen. Men framför oss är en enhet som klättrar ett par steg för att positionera sig som ett premiumalternativ vilket, även om det inte når effektnivåerna för terminaler med Snapdragon 888, inte är så långt borta.

Terminalen har en stor skärm som når 6,79 tum FullHD + (1080 x 2520 pixlar), HDR10-kompatibel. Den erbjuder också en uppdateringsfrekvens på 90 Hz och har ett dubbelt hål för två 16 MP och 8 MP selfie-sensorer. Som vi sa, inuti förenas det Snapdragon 870, nytt Qualcomm-chip för det högre mellanklassen, mer “modest”, som kan innehålla något högre priser jämfört med Snapdragon 888. Men i tester som genomfördes med AnTuTu och Leaked före denna presentation gav de över 680 000 poäng till Motorola Edge S-programmet.

När det gäller minne kan Motorola Edge S åtföljas av 8 eller 12 GB RAM, samt 128 eller 256 GB internminne. Tänk på att vi pratar om LPDDR5- och UFS 3.1-minne, vilket förbättrar prestandan vid bearbetning av uppgifter och filer. Dessutom sa Motorola att enheten är kompatibel med ett nytt skrivbordsläge som ökar produktiviteten genom att ansluta en mobiltelefon till vilken bildskärm som helst, precis som andra tillverkare som Samsung eller Huawei redan gör.

Den har fyra kameror på baksidan, med en 64 MP huvudsensor, som åtföljs av en 16MP ultravidvinkelsensor, en 2MP supermakrolins och en ToF 3D-sensor för förbättrad fokusering. Den har även avancerade funktioner som Audio Zoom för att undvika att kunna fokusera på viktiga ljud när man zoomar in på videoinspelning, och den kan även spela in 6K-video. Detta gäller även för videor på frontpanelen. På framsidan ser vi de tidigare nämnda 16+ 8MP-sensorerna inrymda i den dubbla frontöppningen på skärmen.

Före oss är en 5G-kompatibel terminal som också har en generös 5 000 mAh batteri, kompatibelt med 20W snabbladdning … Naturligtvis, hur kunde det vara annorlunda, Android 11 kommer att vara standard).

Pris och försäljningsdatum

Motorola edge s börjar sälja i Kina idag, och kan köpas i silver och blått. De officiella priserna är följande:

  • Motorola Edge S 6 GB + 128 GB: 1 999 yuan (cirka 255 euro)
  • Motorola Edge S 8 GB + 128 GB: 2 399 yuan (cirka 305 euro)
  • Motorola Edge S 8 GB + 256 GB: 2 799 yuan (cirka 356 euro)

I nuläget vet vi inte internationella marknadsföringsplaner för den här enheten. Rykten före denna presentation tyder dock på att en version utanför Kina kan kallas Motorola G100.

Relaterade artiklar

Back to top button