Ny mellansmartphone från Google har dykt upp på webben

Google_Pixel_4a_1244.jpg

I början av 2020 kan Google avslöja Pixel 4a-smarttelefonen, som är en förenklad version av standard Pixel 4. Anseeligt insider @OnLeaks publicerade de första renderingarna av den kommande gadgeten på sitt Twitter-konto och avslöjade också några parametrar.

Google_Pixel_4a_1247.jpg

Att döma av de publicerade bilderna kommer nyheten att få en “läckande” skärm: selfie-kameran kommer att placeras i ett litet hål, som finns i det övre vänstra hörnet på skärmen. Jämfört med sin föregångare kommer nyheten att ha en större skärm – 5,8 tum (Pixel 3a hade en panel med en diagonal på 5,6 tum).

Google_Pixel_4a_1245.jpg

När det gäller baksidan av kroppen kommer Pixel 4a att få en matt bakpanel med en fyrkantig huvudkameramodul, där optiska sensorer är uppradade i en diamant: tre sensorer (huvudenheten har en upplösning på 12,2 MP) och en LED-blixt. Dessutom kommer en fingeravtrycksläsare att installeras på baksidan.

Google_Pixel_4a_1246.jpg

Enligt rykten kommer den elektroniska fyllningen av gadgeten att byggas på Qualcomm Snapdragon 765-mobilchipset. Den minsta mängden minne representeras av 4 GB “RAM” och en inbyggd flash-enhet på 64 GB. Smarttelefonen stöder sannolikt 5G-teknik.

Enhetens kropp kommer att ha vita, svarta och lila färger.

Källa: OnLeaks


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button