Ny Meizu-smartphone kommer i april: kommer det att vara turen till Pro 7?

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny Meizu-smartphone kommer i april: kommer det att vara turen till Pro 7?

Li Nan, Vice President för Meizu, bekräftade på Weibo att hans företag kommer att lansera en ny smartphone i apriloch att detta inte kommer att vara Meizu M5Xmen något mer speciellt, med “ett nytt utseende och en mycket intressant design“.

Det nämns inte uttryckligen Meizu Pro 7, vars namn oundvikligen har förknippats med denna mystiska lansering, men vi är ännu inte redo att sätta vagnen före hästen. Även om det är sant att Pro 6 lanserades i april 2016, och det Xiaomi Mi 6 den borde också anlända i slutet av april (det finns en hel del rivalitet i Kina mellan de två företagen), å andra sidan ser vi inte varför vi ska göra så mycket mysterium av lanseringen av en topp i sortimentet, vilket är vanligtvis förebådade vida omkring, särskilt om det verkligen var så kort av hans presentation.

I väntan på att ta reda på vad som finns under kommer vi ihåg att vi nästan ingenting vet om Meizu Pro 7, förutom en fantasifull rapport som talade om en 5,7 tums skärm med jämn upplösning 4Kprocessor MediaTek Helio X30 (försvann under tiden), upp till 8 GB RAM12 megapixel Sony IMX362 bakre kamera.

Även bristen på rykte trovärdig i detta avseende får oss att tro att lanseringen av Pro 7 inte är så nära, men de kommande 3 veckorna kommer att berätta för oss om vi har rätt eller inte.

Relaterade artiklar

Back to top button