Ny LG-kampanj för L III-serien och ny video för LG G3

KÖP LG OCH BYT MUSIK “

Genom att köpa en smartphone från den helt nya L Series III,

LG ger bort den bästa musiken från sommaren 2014 från Universal Music

Milano, 17 juni 2014 – Vad passar bättre än en ny smartphone och din favoritmusik för att uppleva en oförglömlig sommar?

Från och med idag med LG räcker det att delta i kampanjen “Köp LG och Change Music“Att ha båda.

Faktum är att från den 17 juni och fram till den 17 augusti 2014, med köp av en smartphone från L III-serien[1], kommer det att vara möjligt att ladda ner en spellista som består av tio Universal Music-låtar gratis eller så kan användaren komponera sina egna genom att välja tio låtar från de som finns tillgängliga på den dedikerade webbplatsen. I båda fallen räcker det att ansluta till webbplatsen www.cambiamusicaconlseries3.it och ange de uppgifter som krävs för att få koden, giltig till 31 augusti 2014, för att ladda ner Universal Music-spellistan.

LG:s L Series III kommer att bli sommarens riktiga hit tack vare den perfekta blandningen av prestanda, användarupplevelse och förstklassig stil för att njuta fullt ut av ditt multimediainnehåll!

Efter den enorma försäljningsframgången för L- och L II-serien fortsätter LG att erbjuda sina fans den ultimata användarupplevelsen tack vare smartphones utrustade med Android KitKat 4.4.2, IPS-skärm och lång batteritid! Och det finns ingen brist på innovativa funktioner, som KnockCodeTMtack vare vilken det är möjligt att ställa in en personlig kombination av 2 till 8 beröringar, som kan utföras var som helst på skärmen, för att låsa upp smarttelefonen på ett roligt, enkelt och säkert sätt.

Den fullständiga förordningen finns tillgänglig på www.cambiamusicaconlseries3.it och www.lg.com/it.


[1]L90, L80, L70, L65, L50, L40, L35, L30 beroende på tillgänglighet i de deltagande butikerna.

Relaterade artiklar

Back to top button