Ny läckt rendering av Samsung Galaxy Note 9 säger nuvarande

Med detta kunde vi praktiskt taget ta för givet vad utseendet på Galaxy Note 9 har premiär den 9 augusti.

Sedan vi fortsätter att visa dig en ny framställa filtreras bort om det. Där kan det visualiseras i en ton som Samsung skulle ringa Lila lila.

Mest slående av allt ligger i frånvaron av S Pen. Vi pratar om differentialsymbolen för anteckningsraden … linje som förresten är i fara för utrotning uppenbarligen.

Galaxy Note 9, mobilen med kamera ur fokus

Sedan denna siffra matchar helt alla typer av tidigare läckor. Var i andra gör avslöjade tidigare såväl som i deras senaste och senaste verkliga bild, allt passar som en handske.

Framåt har vi ett team med skärm Infinity-skärm. Kanterna är mycket reducerade, både på sidorna och på toppen och botten. Vad mer, samma sidor, antingen fram eller bak, har en liten krökning.

Fortsätter med fronten, framför allt uppskattar vi de olika sensorerna, som kameran har selfies och högtalaren / högtalaren. Samsung behåller sin identitet genom att säga nej till hack.

Det mest slående är nu runt hörnet. På baksidan ser vi den dubbla huvudkameran med horisontellt arrangemang.

Om du tittar noga linsen som ska vara i mitten av utrustningen ligger något utanför den axeln. Vi vet inte om detta är ett fel / detalj som produceras eftersom det är en läckt bild, eller kanske Sydkoreanen bestämde sig för att implementera detta av någon konstig anledning som vi inte vet. Hur som helst, bredvid den är LED-blixten och pulssensorn.

Det som är bra mitt på axeln är fingeravtryckssensorn. Jag hoppas bara att det inte är för högt att nås med fingrarna i samma hand som håller på phablet.

Slutligen måste vi markera frånvaron av den berömda S Pen. Det är slående att det inte finns.

I tidigare rykten såg vi att den var gyllene i färg, men det var ackompanjemanget av en blå Galaxy Note 9.

Eftersom vi här har att göra med en enhet av en annan ton vet vi inte vilken färg nål I detta fall.

Källa: GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button